Cv template: gratis cv sjablonen voor een top-cv


Met de praktische informatie van Sollicitatie.info weet je precies wat de inhoud en opbouw van een cv is, en hoe je een cv kunt maken. Maar met een cv template is het uiteraard nog makkelijker om je cv te maken. Gebruik één van de templates als sjabloon om je eigen cv samen te stellen.

CV templates

Hieronder vind je twee templates van een ingevuld cv. Het ene cv template is opgemaakt in chronologische volgorde, het andere template is een zogenaamd vaardigheden-cv.

Download cv voorbeeld  |  Download vaardigheden cv

Waarom een cv-sjabloon?

Een sjabloon kan als leidraad dienen voor jouw eigen cv. In de gratis templates van Sollicitatie.info staan de onderdelen van een cv al vermeld, inclusief voorbeelden hoe deze onderdelen door jou ingevuld kunnen worden. Hiermee verander je eenvoudig een algemeen cv template in jouw persoonlijke levensloop.

Heb je niet voldoende aan de gratis cv templates, of wil je je extra onderscheiden in het sollicitatieproces? Kies dan voor een premium cv sjabloon. Deze zijn vaak beschikbaar in meerdere varianten, zodat je een template kunt kiezen die het beste aansluit bij de vacature waar je op wilt solliciteren.
Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.

Maak een perfect CV in 5 minuten.

Er zijn geen strikte regels voor de inhoud van je cv, maar recruiters en werkgevers verwachten doorgaans deze elementen in je cv aan te treffen. Loprem ipsum dolor si amet consecutor.

Gratis CV maken CV voorbeelden