Cv generator
Met een cv generator maak je in no-time het perfecte cv. In een aantal eenvoudige stappen voeg je je persoonlijke informatie, opleidingen en werkervaring toe en voorzie je je cv van een duidelijke lay-out. Zo maak je, zelfs zonder kennis van Microsoft Word of andere computerprogramma’s, in een paar minuten een goed cv dat onweerstaanbaar is voor werkgevers.

Gratis cv generator

Op het internet zijn diverse cv generators beschikbaar. Met sommige cv generators kun je tegen een kleine betaling een cv maken. De ontvangen betalingen worden vaak gebruikt om nieuwe, onderscheidende cv-templates te ontwikkelen.

Ook zijn er een aantal gratis cv generators. Via LinkedIn en enkele andere online cv hulpmiddelen kun je gratis een cv maken. In veel gevallen is het eindresultaat echter niet zo indrukwekkend. Bovendien maken veel mensen gebruik van deze gratis generators, waardoor cv’s al snel op elkaar gaan lijken.

Cv wizard of zelf maken?

Wil je snel en eenvoudig een cv maken met een cv wizard, of kies je er voor om je cv zelf samen te stellen? Met de cv-tips op Sollicitatie.info is het in beide gevallen geen enkel probleem. Kies het juiste cv format en gebruik één van de cv voorbeelden, of gebruik de cv wizard waarin je in een paar stappen je cv creëert.Maak een perfect CV in 5 minuten.

Gratis CV maken CV voorbeelden

Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.