Voorbeeld cv? De beste cv voorbeelden in Word of PDF
Met de praktische informatie van Sollicitatie.info weet je precies wat de opbouw en inhoud van een cv is, en hoe je een cv kunt maken en downloaden. Maar met een cv voorbeeld is het uiteraard nog makkelijker om je cv te maken. Gebruik het voorbeeld als leidraad om je eigen cv samen te stellen.

Voorbeelden van cv's voor populaire functies

Wil je een cv voorbeeld dat bij je functie of branche past? Voor een aantal veel voorkomende vacatures heb ik een specifiek voorbeeld-cv gemaakt. Hieronder vind je een overzicht met voorbeelden voor populaire functies of vacatures.

Cv voorbeelden downloaden

Hieronder vind je twee voorbeelden van een ingevuld cv. Het ene cv voorbeeld is opgemaakt in chronologische volgorde, het andere voorbeeld-cv is een zogenaamd vaardigheden-cv.

Download cv voorbeeld

Download vaardigheden cv

Verschillende cv-stijlen

Kies voor een cv-stijl die het beste bij de functie past waar je op solliciteert, of de branche waarin je actief bent. In het bankwezen is een zakelijk en professioneel cv de beste optie, terwijl je als designer juist voor een origineel of creatief cv kunt kiezen.

 
Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.