Voorbeeld cv? De beste cv voorbeelden in Word of PDF
Met de praktische informatie van Sollicitatie.info weet je precies wat de opbouw en inhoud van een cv is, en hoe je een cv kunt maken en downloaden. Maar met een cv voorbeeld is het uiteraard nog makkelijker om je cv te maken. Gebruik het voorbeeld als leidraad om je eigen cv samen te stellen.

Cv voorbeelden downloaden

Hieronder vind je twee voorbeelden van een ingevuld cv. Het ene cv voorbeeld is opgemaakt in chronologische volgorde, het andere voorbeeld-cv is een zogenaamd vaardigheden-cv.

Download cv voorbeeld   |   Bekijk in Google Docs (uitleg)

Download vaardigheden cv   |   Bekijk in Google Docs (uitleg)

Verschillende cv-stijlen

Kies voor een cv-stijl die het beste bij de functie past waar je op solliciteert, of de branche waarin je actief bent. In het bankwezen is een zakelijk en professioneel cv de beste optie, terwijl je als designer juist voor een origineel of creatief cv kunt kiezen.

→ Een perfect CV maken in 5 minuten? Probeer deze CV Builder.
→ Bekijk deze Premium CV Templates en verhoog jouw kansen aanzienlijk!

 

Voorbeelden van cv's voor populaire functies

Wil je een cv voorbeeld dat bij je functie of branche past? Voor een aantal veel voorkomende vacatures heb ik een specifiek voorbeeld-cv gemaakt. Hieronder vind je een overzicht met voorbeelden voor populaire functies of vacatures.

Van een voorbeeld-cv naar jouw cv

Een gestandaardiseerd cv voorbeeld is uiteraard nog algemeen en moet nog worden aangepast. Met dit stappenplan voorkom je dat je cv bij een werkgever overkomt als een template, maar als jouw cv.

  1. Kies voor één van de bovenstaande cv voorbeelden, of begin met een blanco blad.
  2. Vul de onderdelen van je cv in, met behulp van mijn tips voor de inhoud van je cv.
  3. Voorkom veelgemaakte fouten en andere cv-valkuilen. Deze layout-tips komen daarbij van pas.
  4. Zet je cv over van Word naar PDF, of kies voor een makkelijk deelbaar cv in Google Docs.
  5. Laat, als laatste stap, je cv vervolgens aansluiten bij je sollicitatiebrief en vice versa. Zo vormt jouw sollicitatie een duidelijk verhaal en scoor je die job in no-time.

 Maak een perfect CV in 5 minuten.

Gratis CV maken CV voorbeelden

Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.