Voorbeeld cv? De beste cv voorbeelden in Word of PDF


Met de praktische informatie van Sollicitatie.info weet je precies wat de opbouw en inhoud van een cv is, en hoe je een cv kunt maken en downloaden. Maar met een cv voorbeeld is het uiteraard nog makkelijker om je cv te maken. Gebruik het voorbeeld als leidraad om je eigen cv samen te stellen.

CV voorbeelden

Hieronder vind je twee voorbeelden van een ingevuld cv. Het ene cv voorbeeld is opgemaakt in chronologische volgorde, het andere voorbeeld-cv is een zogenaamd vaardigheden-cv.

Download cv voorbeeld

Download vaardigheden cv

Cv in Word of PDF?

Microsoft Word is de meest gebruikte tekstverwerker om cv’s te maken. Toch beschikt niet iedereen over Word, of kunnen documenten in oudere of mobiele versies van Microsoft Word anders worden weergegeven dan de bedoeling was.

Om die reden is het aan te raden om je cv om te zetten naar PDF. Dit is een wereldwijd geaccepteerd format, waarin documenten gelezen kunnen worden, maar waarin de inhoud niet bewerkt kan worden. Zo blijft de layout van je cv bewaard in de opmaak die jij voor ogen had.

Sla een cv vanuit Word eenvoudig op als PDF, via Bestand -> Opslaan als -> Als PDF (*.pdf).

Via de cv generator is het exporteren van een cv van Word naar PDF eveneens zeer eenvoudig.

 
Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.

Maak een perfect CV in 5 minuten.

Er zijn geen strikte regels voor de inhoud van je cv, maar recruiters en werkgevers verwachten doorgaans deze elementen in je cv aan te treffen. Loprem ipsum dolor si amet consecutor.

Gratis CV maken CV voorbeelden