Cv voorbeeld Kok
Cv voorbeeld bekijken

Ter inspiratie vind je hieronder de belangrijkste onderdelen van een goed cv voor een kok. Hieronder kun je het complete cv voorbeeld gratis downloaden als word document.

Persoonlijk profiel

Van jongs af aan wist ik al dat ik kok wilde worden en het is altijd mijn droom geweest om uiteindelijk chef-kok te worden van mijn eigen restaurant. Ik ben een gedreven, jonge kok met liefde voor het vak en vind het heerlijk om onder druk op hoog niveau bezig te zijn in de keuken. Het experimenteren met nieuwe smaken en het maken van nieuwe gerechten in samenwerking met ervaren chefs en gelijkgestemden is voor mij het mooiste wat er is.

Werkervaring

Chef-Rôtisseur, Restaurant de Haard te Haarlemmermeer

  • Verantwoordelijk voor gerechten van/uit de frituur
  • Leiding over keukenhulp

Keukenhulp, Restaurant de Baron te Utrecht

  • Voorbereiding van de lunch
  • Innoveren van het menu

Kok in opleiding, Brasserie Chassé te Breda

  • Assisteren van de Sous-chef
  • Mise en place

Opleidingen

mbo Horeca, Gespecialiseerd kok BBL, De Rooi Pannen te Breda
Diploma: ja

mavo, Algemene School Noord te Haarlemmermeer
Diploma: ja

Cursussen

Cursus ‘Allergenendeclaratie’. Certificaat: ja
Cursus ‘Hygiënecode HACCP’. Certificaat: ja
Cursus ‘Sociale Hygiëne’. Certificaat: ja

Vaardigheden

Bierkennis
Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in de wereld van het bier en mij vervolgens gespecialiseerd in bier- spijscombinaties. Ik ben in staat om gasten gedetaileerde informatie over bier en verschillende stijlen of smaakprofielen te bieden.

Leiding geven
Als Chef-Rôtisseur had ik de dagelijkse leiding over vier keukenhulpen. Het was mijn taak en verantwoordelijkheid om deze mensen aan te sturen, te motiveren en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Computervaardigheden
Meerdere malen heb ik voor restaurants zelf een huisstijl of menukaart ontworpen en opgeleverd. Mijn Word & Excel vaardigheden hebben ervoor gezorgd dat restaurants op een gemakkelijke manier hun menu kunnen aanpassen.

Hobby’s en interesses

Hobby’s
Het telen van eigen groente, culinaire reizen, juijitsu

Interesses
Aziatische keuken en cultuur met een voorliefde voor sushi

Cv voorbeeld downloaden

Download direct ons cv voorbeeld voor een kok als Word document. Dit document is geheel gratis en je bent geheel vrij om dit voorbeeld aan te passen en te gebruiken.

Download cv voorbeeld

 Maak een perfect CV in 5 minuten.

Gratis CV maken CV voorbeelden

Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.