Cv voorbeeld Administratief medewerker
Cv voorbeeld bekijken

Ter inspiratie vind je hieronder de belangrijkste onderdelen van een goed cv voor een administratief medewerker of overige administratieve functies. Onderaan de pagina kun je het complete cv voorbeeld gratis downloaden als Microsoft Word document.

Persoonlijk profiel

Gedreven, all-round, administratief medewerker die houdt van heldere communicatie en aanpakken. Ik heb voor diverse grote organisaties gewerkt in uiteenlopende administratieve functies en moest daarvoor over de nodige communicatieve en organisatorische vaardigheden beschikken om succesvol te zijn in deze rollen. Ik houd van een gezellige werkomgeving, maar werk graag onder enige druk en maak er dan voor mijzelf juist een uitdaging van om focus en effectiviteit te bieden aan mijn team en leidinggevenden.

Werkervaring

Financieel administratief medewerker, Rabobank Rotterdam

  • Debiteuren en crediteren beheer
  • Ondersteuning bij de maandafsluiting
  • Ondersteunende administratieve werkzaamheden zoals: postverwerking, aannemen van telefoon en het ontvangen van klanten etc.

Administratief verkoop medewerker, Hello Fresh te Rotterdam

  • Verantwoordelijk voor alle administratieve verwerking van alle websiteorders
  • Correcte afhandeling van het verkoopproces
  • Beantwoorden van sales gerelateerde vragen via de live chat

Notarieel medewerker, AKB Notarissen te Rotterdam

  • Het passeergereed maken en afwerken van akten
  • Uitvoeren van taken op het gebied van office management
  • Bijhouden van het archief

Opleidingen

mbo Financieel Adm. Medewerker, Kronenburgh te Den Haag
Diploma: ja

mavo, Algemene School Zuid te Rotterdam
Diploma: ja

Cursussen

Cursus ‘Typevaardigheid. Certificaat: ja
Cursus ‘Effectief Notuleren. Certificaat: ja
Training ‘Klantvriendelijk telefoneren’. Certificaat: ja

Vaardigheden

Zorgvuldigheid
Als noteriaal medewerker heb ik aangetoond om over de nodige aandacht voor detail te beschikken. In deze functie was het uitermate belangrijk om akten geheel foutloos gereed te maken. Met gepaste trots kan ik zeggen da teen door mij uitgegeven akte nooit opnieuw opgesteld moest worden vanwege onzorgvuldigheden vanuit mijn kant.

Communicatieve vaardigheden
Gedurende mijn loopbaan heb ik mijn communicatieve vaardigheden doorontwikkeld. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten, afhandelen van problemen via de online chat, voeren van verkoopgesprekken of het leiden van interne vergaderingen, ik draai nergens mijn hand voor om.

Multitasken
Eén van mijn sterkste vaardigheden is mijn vermogen om te multitasken. Bij het uitvoeren van mijn functies moest ik altijd meerdere rollen vervullen binnen de verschillende bedrijven. Dit is ook juist hetgene wat mij in een baan als administratief medewerker het meeste aanspreekt.

Hobby’s en interesses

Hobby’s
Yoga en duurrsporten. Ik ben aan het trainen voor de marathon van New York.

Interesses
Social Media marketing vind ik momenteel zeer interessant en ik probeer een familielid te ondersteunen bij de promotie van haar YouTube kanaal.

Cv voorbeeld downloaden

Download direct een cv voorbeeld voor een Administratief Medewerker als Word document. Dit document kun je ook gebruiken voor andere logistieke functies. Het cv is geheel gratis en je bent vrij om dit voorbeeld aan te passen en te gebruiken.

Download cv voorbeeld

 Maak een perfect CV in 5 minuten.

Gratis CV maken CV voorbeelden

Wilbert Kamminga

Ik ben ruim 15 jaar actief geweest in diverse HR-gerelateerde functies. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel goede, maar vooral ook veel slechte sollicitaties voorbij zien komen. Ik deel mijn ervaringen op Sollicitatie.info en met mijn tips zorg jij ervoor dat jouw sollicitatie in positieve zin opvalt.